View Single Post
Eski 30-06-2009, 16:27   #238
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Nurcanaybay, herkes kendi bahçesindeki güzelliklerin yanında kötü ya da eksik görüntüleri bildiği, gördüğü için memnuniyetsizlik normal. Daha banklı duvarı, çeşme yanını gösteremedim, şu an bazı şeyler oraya öylesine konmuş gibi, eminim bu halini kimse beğenmez. Ne yapalım olmayana, olamayana değil de; olana bakıp mutlu oluyoruz

Ben de sizin bahçenizi çok beğeniyorum, çoğu köşesinin sıcaklığına, canlılığına özeniyorum, çünkü benim bahçemin de "olması" için en azından bir kaç yıl yaşanmışlığının olması gerekiyor. İstenirse bir haftada bir bahçe yaptırılabilir ya da her şey sipariş edilir yerine konur. Ama benim için bahçe daha farklı bir şey; orada birilerinin emeğini, yürüdüğü çimdeki aşınmış yolu,çocukların oyun izlerini, bitkilerin birbirine sarılmalarını, arada çıkan yabani çiçekleri, duvardaki belki eski bir çivi izini, zaman zaman kucak açan sığınma yerlerini görmeliyim. Bunların olması için de bahçenin benimle birlikte biraz yaşlanması gerekir. Ben sabırsızlıkla bir an önce bir şeyler olsun istiyorum ama asıl istediğim bahçe zaman geçmeden olmayacak. Bir gün ben olmasam da bahçemde izim olsun çok isterim...

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön