View Single Post
Eski 30-06-2009, 14:17   #431
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Meyveli tepeye tebrikler

Sn.meyvelitepe önce selamlarımı sunarak satırlarıma başlıyorum, geliboluda bulunduğumdan ağaçlar netteki forumları takip etmeme rahmen internet olanaklarımın kısıtlı olmasından dolayı mesajlaşma imkanlarım bahçe çalışmalarımdan vakit buldukça takip ederek sürdürmek zaman alıyor.

Öncelikle kompost ve solucanlarla kompost konularına gelen mesaj ve yorumlara göz atmak oluyor. Kompost konusunda son mesajlardaki senin bir yorumun dikkatimi çektiğinden özelliklle seninle paylaşmak ihtiyacını hissettim.

Sayın arkadaşım bu yorumun senin kompost konusundaki ileri bir aşama sergiliyen yaklaşımını ortaya koyması, benim çukurda kompost tekniğimle örtüşen paralelik gösteriyordu. Arkadaşım sen kompost konusunda iyi bir aşama yapma başarısı sergiliyen bir tutum içine girerek ahır gübrelerini kompostlaştırarak gübrelerin yarayışlılığını artırma gerçeği, kompost konusunu kavramış bir uzman yapmıştı seni kendi adıma ve çevreciliğe yapmış olduğun bu olumlu katkılardan dolayı kutluyor, bahçe işlerinde başarılar mutluluklar dilerken bol mahsüllü bereketli hasatlar diliyorum sağlık esenlik içinde olasın Saygılar.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön