Bazen çok fazla teknik konulara değinmemin sebebi forumu inceleyen çok değerli danışmanların ve Zıraat Müh. lerinin de foruma yüklemiş olduğum bilimsel yayınları ve 617 nolu mesaj , 741 nolu mesaj ,1012 nolu mesaj , 1013 nolu mesaj , 1014 nolu mesajları İNCELEMELERİ ve DÜŞÜNMELERİ , konuya dahil olmaları içindi.
Sn.İalp32 nin bir mesajında ( Forumun çoğu sayfasında insanlar dertlerine derman arıyor. ) ve Sn.Halil Önen nin bir mesajında ( bu site de Biyolog yokmu ) Sn.Denizakvaryumu nun mesajın da (Her zaman belirtiyorum; bionem için forumda bu konu başlığı olmasa bu kadar yazılıp resim eklenmese , bionem benim için sıradan bir mikrobiyel gübre idi. Oysa şimdi bu konu başlığı sayesinde organik tarım için olmazsa olmazlar arasında ) demesi ve ekleyemediğim bir çok (olumlu veya olumsuz) paylaşımlarla dolu toplam 35 sayfalık ve 1027 aded mesaj yazılmış 23188 gösterim olmuş bir konuya henüz foruma katılan Zıraat Mühendislerimizin , Danışmanlarımızın olumlu veya olumsuz bir tek cümle , soru , itiraz , paylaşım ve yorum getirmemesi gerçekten düşündürücü ve hatta üzücü diyebilirim.
Her halde konu başlığına hiç girip bakmıyorlar diye düşünüyorum. Umarım gerçektende bakmıyorlardır. Eğer bakıyorlar ve okuyorlarsa , susmayı tercih ediyorlarsa ;düşündürücü ve hatta üzücü kelimelerini de edemeden geçemiyorum.
Bu mesajlarımdan (617 nolu mesaj , 741 nolu mesaj ,1012 nolu mesaj , 1013 nolu mesaj , 1014 nolu mesaj) dolayı uygulamanın teknik tarafında olmayan üyelerimizin göstermiş oldukları ve bundan sonra da gösterecekleri anlayış için çok teşekkür ediyorum . Herkese sevgiler
Düzenleyen Oğuz Alper : 30-06-2009 saat 03:00
Neden: ekleme
|