View Single Post
Eski 29-06-2009, 13:46   #10
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Kiraz, karagözlü suzana çok sevindim, benim beyazlar da küçücükken açtılar, darısı sarılara.
İyi dilekleriniziçin teşekkürler, suzandan tohum almayı ihmal etmeyin, ben Sonbaharda, çıkmasını istediğim yerler serpeceğim tohumları.

Teşekkürler sevgili Koyu Yeşil, bu sene tohumdan ürettiklerime çok emek vermiştim, haksızlık gibi geliyor bana.

Sevgili Jineop, sağolun, zor günlerde dostlarımı yanımda görmek çok güzel bir duygu.
Güveyfenerini gelecek baharda ekin bence, şimdi ekseniz de çıkacağını sanmıyorum, benimkiler çiçekteydiler, Mersin'de yer kirazı diyorlar buna.

Sevgili DefneD, kirazlarım hep berelenmiş, sürekli oturanların anlattığına göre, orada şimdiye kadar hiç böyle büyük çaplı dolu yağmamış, herkes çok korkmuş, kıyamet günü geldi sanmışlar, yani kirazlarda aklınız kalmasın, doludan geriye pek bir şey kalmamış
Bahsettiğiniz çiçek vapur dumanı, kendim ekmiştim, bir kaç tane de hazır almıştım, benim diktiklerim de çiçekteler artık.
Bir de minik bir çiçek var eğer onu soruyorsanız, ben de bilmiyorum adını, her rengi var, vincaya çok benziyor, onun minyatürü sanki.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön