Eminimki herkez bu bilgileri merak ediyor. Sitenize yeni kayıt oldum . Çok güzel paylaşımlara tanık oldum. Benim sorcağım sorularım var .. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Forumu gez gibi cevap atmazsanız sevinirim çünki bütün yapraklari tek tek okudum..
1. Tohumdan yetiştirdigim Mavi Ladin lerim filizlendikten sonra bi kıvrım yaparak kuruyanlar oldu . Sebebi ve ilacini biliyorsanız paylaşırmısınız ?
2. Tohumdan yetişen Mavi Ladin ler belli bir süre sonra maviliğini kaybediyormus dogrumu acaba ?
3. Viyollerde ladinler filizlendikten sonra ne kadar zaman icinde saksılara alalim ve saksı büyüklügü ne kadar olsun ?
4. Serada filizlenmesini bekliyorum arada filizlenenlerde var ****** .. Ne kadar zaman seranın içinde tutmam gerekir ? Yani sera dışına alım ne zaman yapilmali ?
5. 45bin mekte kare yere sahibim kendi capimizda fidancılık yapiyoruz.. Ne zamandır mavi ladin e de bulaşmak istemiştik.. Bu yaza kısmetmiş . Sitede cok güzel paylaşimlar olmus ama kimse Aşılama konusunda tam detay vermemiş.. Bu konuyuda cok merak ediyorum Yardimci olacak arakdaşlara cok teşekkür ederim..
Yazıma elimden geldigi kadar dikkat ettim.. teşekkürler cevaplarınızı beklicem.