View Single Post
Eski 26-06-2009, 18:55   #15
isolet
Ağaç Dostu

isolet's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili İsolet,
Mutluluğu yakalayabiliyorsa insan en güzeli o dur. Güle güle büyütün. Gülleri çok sevdiğiniz için size kasım da güzel güller den çelik almalı. Sevgiyle kalın.
Zaten öle onlar yetiştirmek orada bi can bir güzellik baktığınızda sizi neşelendirmesi ve rahatlatması. İnsanlar artık bu taş binalar arasında ruhları kapanıyor, ufukları ve hayal güçleri azalıyor. İşte o zamanlarda bi tatlı görünüş yetiyor insana.
Çok teşekkür ederim. Bende onu tam olarak merak ediyordum. Demek kasım ayında çelikleme yapmam lazım. Aslında ben gülümü aldığımda pembeydi. Ama şimdi ufak bi tomurcuk açtı ve o tomurcuk kırmızı açtı çok ilginç. Hiç bir aşı yerinden değil gitmeden önce gözlemlediğim yanından kendi verdiği sürgüsünden çıktı. Ayrıyetten kendi asıl bahçemizde bir çok sayıda gül var ama onları çelikleyip yanına gömüyoruz büyüsün diye. Hatta annem için özel sarı-kırmızı açan gül bile buldum. Ben FENERBAHÇEli olmama rağmen. Burada her sitenin önünde muazzam bi gül bolluğu var ve hele kesim zamanında hepsini çöpe atıyorlar. Neymiş bahçe dekerasyonu bozuluyormuş. Onlardan almayı düşünüyorum mevsimi geldiğinde. Beyaz ve kadife kırmızı gül.

isolet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön