Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen
Sn.Oğuz bey,
Ancak bir sorun var.
Kök çürüklüğü hastalığı,
Kök uru hastalığı,
Kök kanseri,
Solgunluk hastalığı.
Köke zarar veren tüm mantarlar, virüsler,bakteriler vb.
Topraktaki tüm bu zararlıların var olup olmadığını bilmeden, varmış gibi düşünerek ben sizin ürünlerinizi niye kullanayım?
Var olduğunu bilmediğim hastalık için niye masrafa gireyim?
Sonra, siz üçretsiz toprak tahlili yapacağınızı söylüyorsunuz. Çok sağolun.
Ancak toprak tahlili, bitki için eksik olan besin maddelerini tespit ediyor.
Toprak tahlili ile yukarıda adı geçen zararlılar tespit edilmiyor ki.
Bu doktorun hastasına şeker hastalığı ile bir sürü bilgi verip, 'bak siz şeker hastası olabilirsiniz' (belki olmayacak) diye ilaç vermesine benziyor.
Saygılar
(Kesin bir açık bulacağım) 
|
Sevgili Halil Önen ;( Müthiş Avcı yine ıskaladı

)
Öncelikle toprak tahlilinin haricinde mevcut topraklarınızdaki nematod zararlısının tesbitini de tahlil ediyoruz. Bu tahlilin sonucuna göre eğer nematod varsa ve çıkan sonuçtaki sayısına göre üreticimize raporu sunuyoruz.
Ben size toprak tahlilini sizin bana sorduğunuz soruyu hatırlayacak olursanız topraktaki besin eksikliklerinden bahsetmiştiniz ve bende bu cevabı vermiştim.
Gelelim bahsettiğiniz hastalıklara ; Ürün yetiştirmede kullandığınız gerek kimyasal ilaçlar gerekse biyolojik preparatlar ( Hala kabullenemediğiniz ) koruyucu preparatlardır. Bu ürünleri kullanmaz ve hastalık bulaşır ise bu size maddi manevi daha pahalıya mal olur. (Bunu sizin gayet iyi bilmeniz gerekir.)
Ayrıca bizim ürünlerimizin hastalık koruyucu özelliğinin yanında birde bitki geliştirme ve kaliteli tonajlı ürünler almanızıda sağlamasıdır. ( KALINTISIZ - ZEHİRSİZ )
Bence siz üretiminizi bir an önce arttırın. SLOGANI UNUTMAYIN : ARTIK ALTERNATİFSİZ BIRAKAMAYACAKLAR VE GÖZ ARDI EDEMEYECEKLER !!!