Uygulayıcıların foruma girip yazmasından daha doğal bir durum yok.
Yazma konusunda ürün satıcısı da ürün uygulayıcısından bu durumu isteyebilir.
Ürün satıcılarının ,ürünü sattığı kişilerin foruma yazması konusunda ısrarcı olmalarını istiyor ve destekliyorum.
Yoksa "körler sağırlar birbirini ağırlar" gibi bir durumla karşı karşıya kalırız.
Çünkü ne kadar çok uygulama ne kadar çok sonuç o kadar bilgi ve tecrübe demek.
Örneğin Sn.MeyveliTepe şeftali konusundaki yorumunu üst mesajlarda belirtti, Balıkçı Serdar yine şeftali konusunda yazdı.
Şimdi kapama şeftali bahçesi olan bir çiftçi, Roa ya da bionemi uyguluyor ancak forumdan haberi yoksa birilerinin desteği ya da ürün satıcısının isteği ile foruma girse kötü mü?
Böylece şeftali yaprak kıvırcıklığı hakkında daha çok bilgi sahibi oluruz.
Herkesin nete saatlerce girmesi beklenemez ya da forumda tanınması.
Ben özellikle ürün satıcılarının ürünün arazide uygulanmasının sonuçları ile ilgili olarak ürün sattıkları kişileri foruma yönlendirmelerinde ısrarcı olmalarını istiyorum.
1.mesajı da , 3.mesajı da olabilir yeter ki vur kaç mantığı gütmesin , uygulamayı anlatsın, ürünü nasıl kullandığını, hangi üründe kullandığını ve bulunduğu yeri belirtsin.Ve en önemlisi uygulamayı resimle desteklesin.
Gerek foruma yazma gerekse resim çekme ve ekleme konusunda ürün satıcısı, uygulayıcıya eğer isterse forumda yardım etsin.
Her zaman belirtiyorum; bionem için forumda bu konu başlığı olmasa bu kadar yazılıp resim eklenmese , bionem benim için sıradan bir mikrobiyel gübre idi.
Oysa şimdi bu konu başlığı sayesinde organik tarım için olmazsa olmazlar arasında.
|