Sevgili Vildan Hn, işlerinizi kısa zamanda yoluna koyup gönlünüze göre bir yerde yaşamanızı dilerim ama sizin gezileriniz ve fotoğraflarınız da bizi imrendiriyor.Ayrıca bahçenin, terasın keyfini de çıkarıyorsunuz
Sevgili Sabah Hn, çeşmenin olduğu alana şimdilik çıplak kalmasın diye geçici bir düzenleme yaptım, bu gidişle tamamlamak seneye kalacak. Bu sıcaklarda (hazır da bu hafta evdeyken) canım da bir hamak çekti, seneye çeşmenin soluna hamak bile koymayı düşünmeye başladım. Bahçenin en kuytu yeri burası, dışarıdan da gözükmüyor, üstelik gölge ve esiyor. Sete diktiğim kara üzüm tutarsa ona nasıl olsa bir direk gerekecek, hamağın direğinin birini buldum bile
Kelebek çalım geç bile kaldı, güneş seven bir bir bitki ama benimki az güneş alıyor, geç açtı.
Bankın üzerindeki saksı ise aslında duvara asılmayı bekleyen iki saksının karşılıklı konmuş hali. Yeni duvara çivi çakmak imkansız, matkap bekliyorum. Duvara yaptığım sarmaşık çitleri ile beraber bu saksıları da asmam gerekiyor. En kısa zamanda tamamlamam gerekecek, sabah sefaları sabredemeyip, etrafındaki çiçeklere sarılmaya başladılar. Yakında fotoğraf eklerim.