Sevgili Jineop,
Ne kadarda güzel herşeyi detaylı anlatmışsınız. Ben bu anlattıklarınızla bu işi kavrarım sanırım

Paylaşmak beraber düşünmek ne güzel. ağaçlar.net'e sadece öğrendiğim şey bilgi toplamak değil. Aksine burada herşeyi paylaşmayı öğreniyorsun. iyiki de buradayım.
Sevgili Vildan Sönmez,
Hepimiz hatalar yapıyoruz. Sakın bunu sorun yapıpta Yanlış yönlendirdim diye canınızı sıkmayın. Bakın söylediklerinizle ortaya çıkabilecekler ne kadar huzur verici çalışmalar. inşallah benimde sizin bahçeniz üzerinde bir emeğim dokunur. Evet Vildan hanım askere gitmeden beni karşılıyacak çiçekler ekmek istiyorum. Ne olacaklarına hep beraber karar veririz olmazmı ?
Sevgili ülker,
Evet hep o günleri hayal ederek uğraşıyorum: Aklımda Bahçemin ne olacağı hakkında bir şema var çiçekleri gölü şelaleyi hayal ediyorum. Sizinde dediğiniz gibi çimlerin üzerindeki peçetelerden desenler bırakılmış eflatun banklarımın üzerinde huzurla çay içtiğimi.Şelaleden akan su sesleri kuşların cıvıltısını aklıma getirdikçe daha bi hırsla çalışıyorum. inşallah o günleri göreceğiz.
Sevgili bennur,
Hoşgeldiniz bahçeme sizlerin bahçelerinden gördüklerimi alıntı yapacagım.

Ve yaptıklarımın saksılarımın bahçemin köşelerine kimden alıntı yaptığımı yazacağım söz veriyorum