Sayın LİTHİ-UM; Salatıalıklarımı iki günde bir topluyorum.Sökmüş olduğum seranın demirlerine ip bağlayarak sardırıyorum.
Sevgili JİNEOP, Teşekkür ederim.gala nın bende beyaz ve sarısı vardı.Hocam 100 sayesinde red kırmızı,lila,orange turuncu,pink pembe renklerinide çiceklerimin arasına kattım.soğanlar yavru verirse ****** gönderirim.
Sayın ADALET HM.Güzel olmadı dedim çünkü gözüme çirkin geldi.Bahçede estetik de aradığım için böyle bir kelime seçtim. beğendiğiniz için teşekkür ederim.Bu dönemde
hastalıklar artıyor.o kadar çok hastalık varki insan ne yapacağını şaşırıyor.ama ben tarım ilaçları kullanmıyorum.bitkisel ilaç ve elle mücadele.Bionemi hiç denemedim.sizin tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Sayın NURCANBAY,sizin çicekler bizden önde gidiyor.erken çicekler açıyor.o yüzden biz ikidefa seyretme imkanı buluyoruz.Hemoracallisler bende henüz açmadı.belkide bu sene açmayabilirler ,geç geldiler .açarlarsa süpriz olur.çicek açınca da işleri bitiyor zaten.
Sayın GİNKO BİLİBA teşekkür ederim.
Bu arada bahçeme davetsiz misafirlerde geliyor.Çevrede kuşlar,kurbağalar.yılanlar ne isterseniz var.Dün komşumun pencere eşiğine koymuş olduğu saksı altılığın içine yumak olmuş yılan.Bende tesadüfen oradaydım.Komşum Fatma hanımın çığlığı üzerine yerinden fırladım.yılan diye bağrıyor.hemen bir sopa aldım.Öldürdüm zannettiniz değilmi.hayır öldürmedim. ama öldür diye etrafan bağırıyorlar.yılan sopaya sarıldı ve onu uzak bir yere biraktım.Doğanın dengesiyle oynayamam .Buna inanıyorum.
|