Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba
Sayın füsunAnk, Sayın Gökçeada, Sayın habidat.
Önerileriniz, fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağolun var olun.
Gelen mesajları okudukça bazı yeni şeyler de öğrenmiş oluyoruz. Bilgilerimiz tazeleniyor. Ufkumuz genişliyor. Bu işi başaracağız. Başka yolu yok.
|
Sevgili ögretmenim;
Okulunuz ve ögrencileriniz icin göstermis oldugunu bu icten caba,fedakarlik ... benim ögrencilik yillarimda ,ögrencisi oldugum ögretmen enstitülü hic unutamadigim ögretmenlerimi bir kez daha yad etmeme neden oldu.
Ve bu gün yüregi ögrencileri ve ülkesi icin atan on binlerce yurtsever,demokrat... ögretmenimiz oldugunun bilincindeyim.
Su an neyi,ne kadar biliyorsam, siz ögretmenlerimden ; ve sizin gösterdiginiz yolda ilerlerken yasadigim sosyal iliskilerden biriktirmis oldugum bilgilerdir,bildiklerim.
Bu harikulade doga ve insan sevgisi dolu sitenin bir üyesi olmak,bu sitenin bir ögrencisi olmak ne güzel.Bakiniz site arkadaslarim nasilda sizin ,ve ögrencilerinizin okulu ile ilgilenmekte,... tabir yerinde ise tas`in altina ellerini koymaktalar. Site arkadaslarimada yürek dolusu tesekkür ederken,aralarinda bulunmaktan duydugum insanca onuru,ve sevinci yasamaktayim sürekli.
Sevgili Hocam; okul bahcesi ve belkide okulun yeni bir renge,reklere,kisilige
bürünmesi ve cocuklarimizin,genclerin daha arzulu,daha sahiplenerek egitim görecekleri bir "egitim yuvasi "olamasi icin bende maddi olarak kendimi asacak katki sumak arzusundayim.
Sitemin acacagi her türlü destek kampanyasinda yer alacagim.
Rumuzum Gökceada, Gökceada`li olmayan bir Gökceada sevdalisiyim.Temmuzun ilk hafta sonu gibi Gökceada`ma gidecegim. Sizi yakindan tanimak ve okulunuzu görmek ... beni cok mutlu edecektir.
Sayet sizde Temmuz baslarinda müsaitseniz gerek özel olarak , gerekse tüm arkadaslarimizinda okuyabilecegi sekilde mesaj atin lütfen. Hem kim bilebilir! Belkide sitemizin bir cok üyesi ile okulunuzda bulusmus olabiliriz.
Selam ve sevgilerimle... Saglicakla kalin sevgili ögretmenim.