Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kartal7
Sayın thares,şuan 2 adet civcivli gurk tavuğum var.birisinin 4 diğerinin ise 7 civcivi var.11 civcivimden neredeyse 6-7 tanesi horoz.Fakat 4 civcivim diğer 7 civcivden 2 hafta falan daha küçük.civcivlerimin hepsini birleştirsem(tavukları alarak)kavga ederler mi??? Bir de söylediğinizi anlayamadım.Civcivlerim zaten küçükten yetişecek.yani toplam 11 civcivimden sadece 1 horozmu bırakmam gerekiyo??? Son sorumda acaba horozum büyüyünce etraftaki diğer horozlardan etkilenip çokn ötermi???
|
Aralarında çok fazla zaman yokmuş en uysal alan gurk tavuğun etrafında civcivleri birleştire bilirsiniz bunu mümkünse geceden yapın kabullenme kolay olur.
Horozlar bir arada büyüsünler önemli değil baskın olan biri mutlaka çıkar ve baskın olan normal ötüş yapar diğer ezik olanlar kendilerini ispatlamak için ileride çok sık öteceklerdir. Diye düşünüyorum bunlar benim düşüncelerim tercübelerim sonucu bu düşünceye sahip oldum. İstisna olarak başka olumsuzluklar ve ortam da önemlidir. Bahsettiğiniz duyarlı lamba gibi