Uzun zamandır ben de bir şeyler yazmak istiyordum.Kısmet bu günmüş.Şu anda ürünlerin resimlerinide yülemek isterdim ama daha sonra inşallah.
Fideleri ilk diktiğimden beri gerek yaprak gerek kök uygulamalarına nizami olarak dikkat ettim.Hiç bir şekilde bahçemde kimyasal bir ilaç kullanmadım.İlk dikkatimi çeken şu oldu ;çevremdeki insanlar bitkilerde ki değişik hastalıklardan bahsederken ben bu sorunların hiç birini yaşamadım.Kırmızı örümcek , yaprak biti
vb.. zaralılarla bu sene tanışma fırsatım olmadı.Hayatımda ilk defa bahçemden bu kadar çok salatalık biber topluyorum.Domateslerin zerafetini de anlatmadan geçemem.Bionem kullanmadığım ürünlerden henüz ne bir salatalık nede bir biber alabilmiş değilim.
Bionemi kullanırken tek şikayetim ( ! ) 19 LT lik damacanı çalkalamak hiç de kolay olmadı.
Bionemin özelliğini kendi açımdan kısaca özetlemek gerekirse birincisi sağlıklı ve tamamen organik ürünler.İkincisi ise adaleli bir kol yapısı.
Kısaca özetlemek gerekirse OĞUZ BEY sizin her soruya neden bu kadar sabır ve azimle cevap vermenizi şimdi daha iyi anlıyorum.Biz bile bazen okurken sıkılsak bile siz tekrar tekrar aynı sorulara bıkmadan cevap veriyorsunuz.Bionemi kullandıktan sonra kıymetini çok daha iyi anladım.Umutla ve sabırla roayı da bekliyoruz.Benim 200 metrekarelik bahçeme bakıpta bir arkadaşım 20 dönümlük tarlasında kullanmak istiyorsa varsın gerisini bu ürünü kullanalımmı kullanmayalımmı diye düşünenler düşünsün.Başta bu ürünü tanımama vesile olan size ve bütün ekip çalışanlarınıza teşekkür etmeyi kendime bir borç bildim.
EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞKKÜR EDERİM.