Bu sabah başıma çok talihsiz bir kaza geldi. Araba ile işe giderken bir kumruya çarptım. Genelde hep başımıza gelir araba ile seyir halindeyken yanı başına kadar gelirsiniz ondan sonra havalanırlar bu sefer malesef öyle olmadı arabanın altında kaldı.
Dikiz aynasından baktığımda yerde can çekiştiğini gördüm eşi olduğunu tahmin ettiğim kuşta hemen yanı başına kondu. Hemen arabadan inip yanına gittim fakat çok kötü durumdaydı . Ev yakın olduğu için avucumun içine alıp garaja götürmek istedim belki bir şeyler yapabilir diye. Çok kötü bir durumdaydı titriyor ve başından akan sıcak kanı elime akıyordu. Çaresiz kaldım daha fazla acı çekmesine gönlüm el vermedi ve kendi elimle öldürdüm. Bilemiyorum doğrumu yoksa yanlışmı yaptım. O an öyle bir karar verdim.
Daha sonra dışarı çıktığımda diğer kuşu kapının önünde beklerken görünce biranda gözlerim doldu ve sessizce ağladım. Hayatımda ilk defa bir kuş için ağladım.
Kendi kendime söz verdim bundan sonra kesinlikle ava gitmeyeceğim.
|