View Single Post
Eski 23-06-2009, 22:14   #867
Oğuz Alper
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İklimsiz Mesajı Göster
Burada adı geçen gardenya bionem uygulamaları sonucu unlu bitten tamamen arındı.

Arındı derken, artık hareket eden unlu bit göremiyorum. Cansızlar hala dal aralarında duruyor, temizle temizle bitmiyorlar çünkü.

Dün gardenyayı incelerken, karıncaların cansız unlu bitleri götürmeye çalıştıklarını gördüm
Sn.İklimsiz ;

Uzun zamandır Bionem ' in etki mekanizmasından bahsettim. Sizlerin bahsettiğim bu etki mekanizmasına Bionemi uygulayarak canlı şahit olmanız benim için anlatılamaz bir duygu.

Kitin tabakası tüm zararlı böceklerin savunma mekanizmasının can alıcı noktasıdır. Bu tüm zararlı böceklerin yumurtası da kitin ile kaplı. Dolayısı ile yumurtadan civcivi çıkartmıyoruz

Aynı şekilde tüm mantari hastalıkların hepsinin hücre çeperleri de kitin ile kaplı . Nematod zararlısının hücre duvarı kitin , yumurtası kitin gibi devam etmekte olan bu zincir BİONEM sayesinde kırılarak organik olarak Zehirli İlaçların bıraktığı kalıntıları da bırakmadan sağlıklı yetiştiricilik sağlamasının yanında inanılmaz maliyet avantajı sağlamakta . Tüm bu bilgiler ışığında ürünümü sizlere tanıtmaya çalıştım.

Gözlemleriniz ve yine samimi paylaşımlarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum . Bedava işçileri de bulmuşsunuz ( Karıncalar ) Her şey için teşekkür ederim.

Düzenleyen Oğuz Alper : 23-06-2009 saat 22:49 Neden: eksik
Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön