Herkese selamlar,
Geçen Cumartesi günü tatil için gittiğimiz Antalya dönüşünce Taner Bey'in Serasına uğradım. Geçen sene aklıma gelmemişti. Bu sene ise Antalya'ya vardığımda aklıma geldi ve dönüş yapacağımız zaman "kesin uğrayacağım" dedim.
Gitmeden önce Taner Bey'le görüştüm. Malesef kendisi İstanbul'da olacağını söyledi. Sadece gezmek istediğimi ve özellikle lithops'lara bakmak istediğimi söylediğimde küçük oğlu Muzaffer Bey'in orada olacağını ve benimle ilgilenebileceğini belirtti.
En sonunda da seraya gittim Cumartesi günü. Adresi bulmakta biraz zorlanmıştım ki Taner Bey'le iletişime geçtim. O da oğlu Muzaffer Bey'i sokağa çıkartmış benle konuştuktan sonra. Muzaffer Bey bizi yoldan aldı ve hemen seraya gittik.
Kaktüs ve sukulent meraklıları için tam bir cennet

O kadar çok çeşit var ki keyif alarak gezmek istiyorsanız en az 4 saat harcamanız gerek. Ayrıca Muzaffer Bey'i de buradan tekrar selamlıyorum. İnanılmaz bir misafirperverlik gösterdi. Çok candan davrandı ve birçok bilgi paylaştı benimle bizimle. Hatta lithops'ların çimlenmeden satışına kadar ki evresini bir tur rehberi edasıyla örnekler göstererek anlattı
Yerim olmamasına rağmen dayanamayıp 5 tane lithops aldım

Muzaffer Bey ayrıca birkaç lithops tohumu ve toprak hediye etti. Çinlendirme yöntemini de zaten anlatmıştı. Annem pek ilgili olmadığı ve hava çok sıcak olduğu için kapıda bekliyordu. Oda bir sukulent beğendi kapının orada beklerken. Kendisine çok ilginç gelmiş. Muzaffer Bey o sukulent’i de anneme hediye etti

Annem de çok sevindi
Sonuç olarak çok mutlu döndük evimize. Bir kez daha Antalya'ya gittiğimizde yine kesinlikle uğrayacağım bir yer. Ama daha fazla zaman ayırmak gerekli

Bu arada Muzaffer Bey Ağustos ayında askere gidecekmiş. Kendisine buradan tekrar hayırlı teskereler diliyorum.
Bir de çektiğim fotoğraflar var tabi