Sn.Halil Önen ;
Öyle güzel özetlemişsiniz ki
( Hala, bir hastalık için, ilçe tarıma, zıraat odalarıma ya da samimi olduğum ilaç satan mühendis arkadaşıma gittiğimde önüme birbirinden zehirli ilaçları sıralıyorlar. ) Neden Çifçilerimizi alternatifsiz bıraktıklarını da gayet iyi anlamışsınız.
( Peki bu hastalık için kalıntı içermiyen bir ürün yokmu? Ya da mikrobiyal bir gübre(ilaç) yok mu, meselela bioneme benzeyen (acaba biligisi varmıdır diye) sorduğumda yüzüme öyle bakıyorlar ki, sanki uzaydan gelmişim. ) Size uzaydan gelmiş gibi bakıyorlar bana ise deli muamelesi yapıyorlar

))))
Gelelim unlu bite Ununu ayrı bitini ayrı koyar
(bu arada ben ürünlerinizi zeytinde pamuklu biti tartışmasından beri denemek için, kullanıyorum. siz bunun nasıl olduğunu bilirsiniz.
Sonuçların hepsi mükemmel.)
Sevgili Nebi 'ye çok selam söyleyin . ( Mesajınız alınmıştır.

) Nebi çok iyi bir ROA cı ve BİONEM cidir. İyi de yetiştiricilik yapar.
En çok beni mutlu eden sizin gibi iyi bir üreticiyi kazanmanın kendi savaşımın içinde ordumu güçlendirdiğime inanıyorum.
(Bana, ürettiğiniz bu ürünlerle yeni bir ufuk açtığınız için sizlere teşekkür ederim.
)
Evet Halil Bey ; TARIM DAHA YENİ BAŞLIYOR . ARTIK ALTERNATİFSİZ BIRAKAMAYACAKLAR ve GÖZ ARDI EDEMEYECEKLER!!!
Saha da her geçen gün , her dakika ilerliyorum. Size uzaylı gibi bakanların bana deli muamelesi yapanların Enselerindeyim ve sizler sayesinde de enselerinde soluğu daha iyi hissedecekler.
Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıcakla kalın.