Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Delimus
Kuluçka makinanız ticari ise 37.8 kendiniz yaptıysanız 37.5 bu arada termostat kapattığında yükselen sıcaklığa dikkat edin eğer çok yükseliyorsa gerekli ayarları yapın.
Yumurta haşlanmış olucak ilk 2 hafta beyazını vermeyin.Suyunuda günlük değiştirin.
şeker olması bakteri olmasına bir etmen çünki.Kutuda sıcaklık 25-30 C aslen bu sürü çoğunluğuna bağlı aman ısıtalım diye havalarını min. indirmeyin.Kalabalıklarsa 25C iyi .
İlk zamanları çok tatlıdır fakat el temasından kaçının.Bu çok etkiliyor ölüm oranını.
Biraz kuluçka makinanız hakkında bilgi verirseniz daha ayrıntılı fikir verebilirim.
|
http://www.america-thisted.dk/showpa...tpage&vid=1313
25 oprington cinsi tavuk yumurtasi var ama kac tane cikar bilemiyorum ilk defa deniyorum. makinanin linkini ekledim 24 yumurta kapesiteli otomatik yumurta cevirme sistemi otomatik isi ve nem orani suanda 50 de falan iki havalandirma deligini actigimda bu seviyeye geldi kapatinca yaklasik 80 lere falan geliyo..cikmaya yakin kapticam anladigim kadariyla hava deliklerini?makinanin icinde iki gun yasayabilirlermi eger sicakligi soylediginiz gibi 25-30 derece arasinda tutsam birkac gun orada yasarlarmi acaba?