Hazırlanışı:
1-İlk önce bir adet somun ekmeğini ortadan ikiye kesiyoruz ve açıyoruz. Ekmeği iki parçaya bölmüyoruz.
2-Salça,zeytin yağı,tuz,karabiber,kimyon,kekik hepsini bir kapta toplayıp sos oluşturuyoruz.
3-Oluşturduğumuz sosu ekmeğimizin üstüne sürüyoruz.
4-Sucuklarımızı yuvarlak olarak kesiyoruz.Kestiğimiz sucukları sürdüğümüz sosun üstüne yerleştiriyoruz.
5-Sucukların üzerine yuvarlak olarak kestiğimiz domatesleri yerleştiriyoruz.
6-Rendelediğimiz peyniri(kaşarda olabilir) üzerine serpiştiriyoruz.
7-Biberleride yuvarlak oolarak kestikten sonra üzerine koyuyoruz.
8-Fırına koymadan 15 dk önceden 200 derecede ısıttığımız fırına koyuyoruz.Fırana koyduktan sonra ısıyı 150 dereceye düşürüp 15 dk pişmeye bırakıyoruz.
AFİYET OLSUN
|