Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02
sevgili cello genel mahiyette ben ilaç kullanmamaya dikkat ediyorum ama zor durumda kalıncada haliyle kullanıyorum.özellikle dış parazitlerden kurtulmaları için sürekli açık havada topraklı ortamda olmalarına dikka ediyorum.iç parazit olayı gerçektende sorun.bu güne kadar iç parazit olayıyla karşılaşmadım umarım kimsede karşılaşmaz.saygılarımla
|
Selamlar hepinize
İlkokul yıllarında balkonumuzda çok beslemiştik civcivleri,sonra da tabi ki tavukları,bunca yıl aradan sonra ben 2 gün önce sabah pazardan 4 civciv aldım ;hemen tabi foruma ve internete baktım unuttuklarımı biraz hatırladım ,doğru veterinere gittim aşı sordum 1000 adet olması gerekiyormuş

peki dedim ilaç alayım vitamin ve antibiyotik aldım şimdi de burada Sn.bahtiyar ilaç kullanmam diye yazınca sorma gereğini duydum neden ilaç kullanmayacağız
Bu sabah biraz yumurta sarısı verdim artı 2 akşam üstü de bende yanlarındaydım bahçeme çıkardım acaba erken mi olmuş (tabi pazardaki civciv lerin kaç günlük olduğunu bilmediğimiz için

) , haziran 20 olmuş garipler hala üşüyorlar gece ılık sıcak arası kavanoz la su koyuyorum ve sarıyorum havluyla
şimdi biraz bilgi takviyesi istiyorum şimdilik iyi görünüyorlar inşallah kaybetmem onları.