Sn.Halil Önen ;
Bu sitede Biyolog yokmu ? diye seslenen siz değilmiydiniz. Hastalıklara karşı ( Kavga Nedeni ) diye belirten siz değilmiydiniz ,latife olarak edilmiş bir sözü bilimsel olarak nitelendiren de siz değilmiydiniz .
Ürünümün uygulama notlarından Çalkala Halil Çalkala diye bahseden siz değilmiydiniz.Bütün bunların karşılığında tüm dünyaca bilimsel olarak kanıtlanmış yayınları sunduğumda verdiğiniz yanıt ( Yukarıda verdiğiniz bilimsel verilerden pek bir şey anlamadım. Zaten anlamamı da pek beklemeyin. Zira birçoğunu da anlayabilecek bilgi birikimine de sahip değilim. Ben bana gerekli olanlarını, anladıklarımı alırım, biriktiririm. Gerisi yüz bine varan dinamik üye sayısı ile Ağaçlar_net üyelerinin yararlanabileceği bilimsel veriler olabilir. ) bu olmamalıydı.
Arkasından verdiğiniz örnek ile ( Örnek mi istiyorsun, yüzlerce. Al bir tanesi.
50 dönüm ıspanağa, mucize denilen gübreyi kullanıyorsun, o kadar para döküyorsun, sonra bir şey farketmediğini görüyorsun. Kızıyorsun. Soruyorsun.
Toprak altı kullanman gerekiyordu diyor. Öyle sonuç alacaktın diyor. Yani gübre kullanacaksın bir de onun güresini kullanacaksın. Neden daha önçe söylemiyorsun, diyorsun, sormadın ki diyor. Zaten o şartlarda ben ıspanak olsam 18 yaprak verir, yarım kg. çekerdim. (bu durumu arkadaşım yaşadı) ) Piyasada ki diğer ürünlerden bir tanesini veya diğer ürünler ile yaşadığınız sıkıntıları , acıları , kandırılmışlık ların acısını benden ve ürünümden çıkartmaya hakkınız yok !!!
Bahsetmiş olduğunuz ürünü ,üretenleri, satıcıları ile beni ve ürünümü aynı kefeye koyup tartamazsınız.
Roa ile ilgili kullanım detaylarını ruhsatım çıktıktan sonra büyük bir zevkle açıklarım.
Düzenleyen Oğuz Alper : 19-06-2009 saat 08:08
Neden: eksik
|