View Single Post
Eski 17-06-2009, 22:54   #81
envor
Ağaç Dostu

envor's Avatar

Giriş Tarihi: 05-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Acarextt03 Mesajı Göster
Sn sarıcan sizi özledik.... Ama sanırım sizde enver gibi nazardan korktunuz...
Olsun bu şekilde de gayet sağlıklı ve çok güzel RR leniz var. Maaşallah...
Peki EC'yi düşürmeniz belli bir zaman sonra sıkıntı yaratmaz mı?
Gerçi domates ancak bu şekilde meyveye dönüyor... Artık hep beraber göreceğiz...
Yazınız bu, domatesin meyve tutumu için düşük EC olması gerektiğini nerede okudunuz? Nereden duydunuz?

Sayın Sarıcanın red robininin çiçeklenmemesinin sebebi, 2.5, 2.7 EC olamaz, EC 2.0 oluncada iki olduğu için çiçeklenenmez. Başka bir sebep olmalı, iyice araştırılıp gözlenmeli diye düşünüyorum. Bkz. muhtereme Muhterem 4-4.5 EC ile beslendi, ve üzerinde diğer red robinler kadar meyve var.

Şimdi envor buna niye takıldın diyebilirsin. Bu konu hakkında uzun zamandır rahatsız oluyordum, konu hakkında ki rahatsızlığımı siz dostlarımla, samimiyetinize inanıp paşlaşmak istiyorum.

Yalnış anlamayın, rahatsızlığım size değil, hatta sizi takdir ediyorum, en büyük, en kalabalık metropol şehir İstanbulda ufacık bahçelerde, balkonlarda hayat veriyor, hayat buluyorsunuz. Siz ve sizin gibi emektar üyelerimizi gıpta ile izliyor vede takdir ediyorum

Forumda birçok konuda birçok yalnış bilgi yazılıyor, yalnış bilgiyi yorum olarak alan sevgili üyemizde hemen teşekkür ediyor, vede uygulamaya başlıyor. Hatta öyle bir an geliyor ki, oda aynı bilgiyi bir başkasına verip geçiyor.

Bilgi bir tohumdur, bir'e yüz verir Ama yalnış bilgide bir'e yüz verir. Onun için aldığımız bilgiyide, yazdığımız bilgiyide iyice tartmalı, sınamalı vede öylece ortaya koymalıyız diye düşünüyorum.

envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön