Çok sağol Bonsaisever, ağzına sağlık ben de aşı macununu nereden bulabilirim diye soracaktım. Haklısın aşı macunu kullanamadım. Onun yerine cam macunu kullandım

şimdilik idare eder diye düşündüm.
Budama konusuna gelince haklısın baharı bekleyemedim. Şimşir bu, buna birşey olmaz nasılsa dedim

En azından ana dalların şekli belirlensin de baharda dallanmayı arttırırım, dallar da şeklini almış olur diye düşündüm.Aslında şimşir kolay görünmesine rağmen çok zor bir ağaç. Büyümesi çok yavaş oluyor. baya bir işimiz olacak onunla. (Laf aramızda şimşirin bu hale gelmesinde seninle ateş dikeni hakkında yaptığımız muhabbetlerin büyük rolü var. "Böyle korka korka nereye kadar" dedim kendi kendime ve olan oldu.)
Begonvil konusuna gelince o da sabırsızlığımın kurbanı oldu. yanlız onu da içeriye aldım.Mine hanım kışın dışarıda yaşayamayacağını söylemişti. inşallah kötü birşeyler olmaz

Şu günlerde ;Kemal Hocam sağolsun çok yardımcı oldular ve olmaya devam ediyor evde yapay ışıklandırma çalışmam var malzemeleri toplamakla ilgileniyorum. Begonvile az da olsa iyi gelebileceğini düşündüm. İnsan eline makası aldımı sıradan geçiriveriyor. Ama artık duracağım sanırım.
Ateş dikeni hakkında da kötü düşüncelerim var ama onu kış sonuna saklıyorum
selamlar...