View Single Post
Eski 12-10-2006, 08:53   #1
Oğuz Sağlam
Ağaç Dostu
 
Oğuz Sağlam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 267
akvaryumkulubu.org

İSAK (İstanbul Akvaryum Kulübü)

26 Mayıs 2000 tarihinde internet aracılığıyla tanışan ve ortak tutkuları akvaryum olan bir elin parmağı sayısınca meraklının bir araya gelerek temellerini attığı İSAK (İstanbul Akvaryum Kulübü) geçtiğimiz yıllar içinde artan üye sayısı, düzenlediği sosyal faaliyetler ve üstlenilen misyon ile sanal ortamlardan taşınarak gerçek bir kulüp olmayı başarmış, Türkiye'nin ilk ve en etkin amatör akvaryum kulübüdür.

Bu kulübün üyeleri bilgi ve tecrübelerini; bilginin paylaştıkça artacağı ilkesinden yola çıkarak akvaryum hobisiyle ilgilenen ya da ilgilenmeyi düşünen herkese, karşılık beklemeksizin sunmayı kendilerine görev edinmişlerdir. Bilindiği üzere, ülkemizde akvaryum hobisi yeni yeni gelişmekte olup, hobiciler bilimsel temellere dayanan uygulamalar yerine kulaktan dolma ve çoğu zaman yanlış bilgiler ile yönlendirilmekte, sonuç ise maalesef daima vakit, nakit, emek israfı ve canlı kaybı olmaktadır.

Bizim güzel Kulübümüz bu ilksiz, sonsuz, ulu mavi gökler altında ne ilk akvaryum kulübüdür ne de son kulüp olacaktır. Biz şu anda, şimdi, burada olmaktan mutluyuz, umutluyuz, gururluyuz. Birçok şeyi bilmediğimizi biliyor, bildiğimiz azıcık şeyi de paylaşarak üretmeye çalışıyoruz. Mütevazi olmadığımız tek iddiamız; tam bir sevgimiz var her türlü sucullara ayırdığımız...

http://www.akvaryumkulubu.org/vbulletin/index.php

Oğuz Sağlam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön