View Single Post
Eski 15-06-2009, 15:04   #282
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Bıktırdım biliyorum ama fotoğrafı bu sabah çektim, Halen bol çiçek açmaya devam ediyor. En bol ve uzun süreli açan bu koyu mor olan oldu. Zaten en zevdiğim renkti Mavi- Mor tonunda olan için "çiçek ve yaprak yapısı daha kalın sanki daha dayanıklı olacak gibi" demiştim ama yanılmışım. Çiçekleri en çabuk geçen o oldu. Gerçi bu renk bahçenin en eskisi, belki de onun için daha keyiflidir.
Name:  IMG_4572.JPG
Views: 4103
Size:  64.1 KB

Bodur Begonvilde o kadar çok çiçek tomurcuğu var ki, hepsi açınca yaprak görünmeyecek. Yerine ilk geldiğinde üzerindeki çiçeklerin hepsini dökmüştü ama yeni yerini sevdi. Yanına diktiğim sakız sardunyanın çiçek rengi begonvilin çiçekleriyle birebir aynı ton. Arasam bu kadar denk getiremezdim.
Name:  IMG_4613.jpg
Views: 3502
Size:  43.5 KB

Hanımelleri ve Yaseminlerin kokularının arasında ben de buradayım diyen Manolyam da tek tek açıyor. İlk açan çiçekler en tepedekiler olduğu için onları fotoğraflayamadım. Alt dallar bol tomurcuktalar.
Name:  IMG_4598.JPG
Views: 2414
Size:  43.1 KB

Bu sarı çiçekli güzeli de iki gün önce görünce çok beğenip aldım. Adını bilmiyorlardı. Burada görmüştüm ama hiç hatırlamıyorum adını ben de. Zenfree, sen de vardı galiba değil mi?
Name:  IMG_4568.JPG
Views: 2371
Size:  56.3 KB

Kocaman açmış Japon Güllerini görünce dayanamadım 2 adet aldım. Oldukça gelişmiş, keyiflilerdi, tanesini 7,5 TL dan aldım. En bol tomurcuklularını aldım, henüz açmadılar açınca paylaşacağım. Gardenya nazlıdır diye pek almak istemezdim ama dayanamadım. Bahçenin yeni güzel kokulu nazlısı.
Name:  IMG_4646.JPG
Views: 2322
Size:  35.2 KB

Düzenleyen limon : 15-06-2009 saat 18:05
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön