View Single Post
Eski 15-06-2009, 10:41   #300
gtricksta
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-06-2009
Çok teşekkür ediyorum Faruk Bey ilginize. Dün gece hemen bi veterinere götürdük yumurtayı aldı.Fakat dışkılama organı halen büyük durumda geride yumurtalar var.Bugün tekrar götürmeliyim diye düşünüyorum.Fakar veteriner bunun riski vardır lütfen kabul edin dedi.Ben de daha önce çıkardığınız kuşlar yaşamaya devam etti mi dedim evet dedi ama ölen de oldu çok sık karşılaştığımız bir vaka dedi.Tamam dedik çıkarttırdık.Şimdi de kuş böyle biraz korkulu sürekli orasına gidiyor gagası sanki temizlemek istiyor ama acı çektiği belli.Yani öss den çıktım heyecanım halen bitmiyor ve bitmiyor.Bu arada yağ sürmüştük hatta ağızdan da verdik fakat olmadı bir yararı yani çıkaramazsa içinde bırakıyor bu yaratıklar.Ne yazık ki sanki sadece benim kuşum böyle yumurtaladı mı 1 tane ile bırakmıyor sürü doğuruyor ama ne yazık ki hepsi boş keşke anlasa da bunu istemli bir hale getirip yapmasa.İnşallah geçmiş olur çok teşekkürler iyi günler herkese.

Düzeltme : Yarım saattir normal ötmeye uçmaya başladı dışkılama yerindeki büyüklük aynı fakat dışkılamasında problem yok normal ötüyor öyle uçuyor odadan odaya bilemiyorum yarın mı götürsem yani kimse ellesin istemiyorum kuşu.Bir fikir rica edebilir miyim ?

Düzeltme 2 : Sanırım yağ sürsem iyi olacak.

Düzenleyen gtricksta : 15-06-2009 saat 11:30
gtricksta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön