Herkese selamlarımı iletiyorum ilgilenen cevap veren araştıran tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.
Benim problemim 3 yaşındaki dişi muhabbet kuşum 3 yıldır tek başına yaşıyor.Konuşur,gezinir,oynar,öter,kıskanır,kızar. 2 yaşında çiftleşemediğinden doğurmaya başladı.Yumurta boş çıktı hep ama ilk doğurması baya zorlamıştı onu.İlk doğurmasının ardından 2-3 tane daha yaptı.6 ay sonra yine 3-4 tane art arda bi 6 ay sonra yine.
Şimdi son doğurmasından 5 ay geçti.Sanırım erken doğum geldi.Doğuracağı zaman kafese girip inler.Biraz inledi fakat çok zorlanmış olacak ki yapamadı.Şimdi yumurta içinde.Annelik kaprisleri üzerinde fakat yumurtanın içinde oluşunun 2. günü.Çok korkmaya başladım.Öss'den de yeni çıktım.Yani ona bişey olmasın össde sonuncu olmaya hatta - 180 çekmeye büyük paralar vermeye birçok şeyimden vazgeçmeye hazırım.Önceki birkaç mesajı okudum balık yağı verin denilmiş.Doğru mudur ne yapmalıyım.
Veterinere götürmeye korkuyorum birşey olacak diye çünkü veterinerler tıp fakülteleri gibi değil her gün doğuramayan muhabbet kuşlarına operasyonlar yapılmıyor.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum ama durum acil sanırım.Çıkaramazsa ölmesi büyük ihtimal diye düşünüyorum.Ellerim titriyor yazarken cevaplarınızı bekliyorum hayırlı günler.
|