Sevgili Nevsune teşekkür ederim. Alacalı hederayı iki buçuk yıl önce dikmiştim. Aslında çok daha uzumıştı ama rüzgar alan bir duvar olduğundan, bazen şidetli rüzgarda boyayla beraber tutunan dallar aşağı düşüyor, ben de kesiyorum. Renkli çiçekler ise; lobelia, allisium, camgüzeli.
Sevgili Güler Hn, evde olursam saat üçe kadar kahvemi verandada içiyorum, daha sonra burası güneş alınca banka geçiyorum. Bank sarmaşıkla kapanınca oturması daha zevkli olacak, şimdilik sadece güneşten kaçtığım için oturuyorum
Ezan çiçeğinin açışını yakaladım, tahminimden çok daha hızlı, bir kaç saniyede açıyor, hafif de bir kokusu var. Dün, kızım öğle ezanını duyunca çiçeğin yanına koştu, niye açmadı diye sordu. Ama artık sesle değil, ışıkla ilgili olduğunu biliyor. Güneşli yerlere bir kaç aslan ağzı diktim, saksıda aldığım geçen sene köklenmiş olanı soldu, dipten budadım, diğerleri de küçük gözükmüyor. Dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sevgili Nurcanaybay, Jineop teşekkür ederim ama çeşme yanının tamamını fotoğraflayamadım. Ayı pençesi ve rus ortancası dikeceğim alan şimdilik bomboş.