Alıntı:
Daha önce de belirttiğim gibi ben de her zaman düzeltmelere açığım. Yukarıda düzelttiklerim, insanların yanlışlarını yüzlerine vurarak onları utandırmak, küçük düşürmek değil, iyi niyetinden emin olduğum dostlarımın benim bildiklerimi de bilmelerini sağlayarak daha iyi olmalarını istememden ileri gelir. Bilgi de sevgi de paylaştıkça çoğalır.
|
Sevgili Sûz-i Dilârâ;
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır, tüm mesajınıza katılıyorum, şu üstteki bölüm de tam benim dediklerim, ama gel gelelim dediklerimizi yapamıyoruz, ellisinden sonra bilgisayar öğrenmek, iyi bir türkçe ile yazı yazmayı bende çok istiyorum ama kafalar kalın almıyor be kardeşim, hatasız yazmaya uğraşıyoruz ama bu kadar beceriyoruz, dediğiniz gibi "daha iyi olmalarını sağlamak" bizlerde daha iyi olmaya çalışıyoruz. Bilmem olurmuyuz

Üstad sizsiniz.
Gülmeye gelince, gülmemi sakın yanlış anlamayın, küçümsediğimden değildir, iyi niyetle yazılmış bir yazı, o da hata yapmış, deyimim onun içindir, ama görüyorum ki,
tencere dibin kara benim ki beş kere kara. Dörde indirebilirsek büyük başarı.
Ben yinede iyi niyet, hoşgörü, biraz da caba harcayarak daha iyiye gideceğimizi (gideceğimi) düşünüyorum.