Arkadaşlar ben olaya oldukça geç dahil oldum, herkese merhaba...
Tokatlı bir arkadaşım ballandıra ballandıra anlatmasından ve ağzımın suyunun engellenemez akışını durduramadığımdan, daldım internete ve aradım nemenem birşeymiş bu kebap diye. çok yerde üstünkörü anlatımlara rastladım ama bugün sizin bu forumu görünce hayretten ağzım bir karış açık okudum da okudum... Olay ancak bu kadar bilimsel ve içten gelen bir sevgiyle tartışılıp anlatılabilir. Sizlere hayranım, çünkü ben de yemek konusunun (ne yazık ki) sadece karın doyurmanın ötesinde bir lezzet ve sunum olayı olduğuna inanan birisiyim. "ne yazık ki" diyorum çünkü bu durum benim fiziki durumumu çok etkiliyor
Gelelim konunuza; Tokatlı arkadaşımın anlattığına göre, sarımsaklar da kesinlikle etlerle aynı şişe dizilmeliymiş, çünkü diyor yukardan akan yağla birlikte sarımsağın lezzeti de etlere siniyor ve bu lezzet katıyor!!! Ben onun yalancısıyım ve ona da bu konuda hakkımı helal etmiş değilim, çünkü bu kadar anlattığı lezzeti hala tattırmadı bana

Yalnız elimden ufak tefek işler gelir ve elektriğe de meraklıyım sanırım malzeme ayarlayabilirsem kendime ufak çaplı bir tane ocak yapabilirim diye düşünüyorum. Çünkü ben de odunlusu taraftarı olduğum halde, İstanbul'da oturduğum sitede bu dumanlı olayı pek kimsenin istemeyeceğini biliyorum. Eeee bir de 22 dairelik bir apartmanda herkese koktu diye göz hakkı, burun hakkı diye dağıtmaya kalkarsam buna sevinen sadece kasap olur herhalde...
Gerçi Mart ayından beri konu ilerlememiş ama umarım tekrar burada yazışırsınız da ben de sohbetinize katılırım.
Hepinize saygılar, bol lezzetli ve sağlıklı günler dilerim...