View Single Post
Eski 13-06-2009, 12:35   #102
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Turist niye gelsin?

Merhaba.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde bulunan Denetko isimli tatil sitesinden Akçay'a kadar yürüdüm. Neden derseniz, beceriksiz belediyeler anlaşıp birer otobüs tahsis edememişler. İki gündür sıt çantam sırtımda turist gibi yürüyorum.

Dahası, Orjan trafından Akçaya girerken durup bir denize gireyim dedim ne mümkün. İstanbulda olanlar buralarda da olmuş. Denize parmaklık yapan mı istersin, sahili kapatan mı. Belli ki kıyı kanunu burada işlemiyor. Yetkililer bir baksın bence.

Biraz daha yürüyüp Turban'ı geçince sahilin her karışını kaplayan şezlong ve sandalyeler ile karşılaştım. Ne yapalım onlar da kazanacak diye düşünüp en öndekine oturdum. Mayomu giyebileceğim bir yer olmadığını öğrenince yandakine ve onun yanındakine ve daha ötedekine de gittim.

Neredeyse 1km lik sahilde soyunma yeri veya mayonuzu giyebileceğiniz yer yok. Tabi inanamıyorsunuz değil mi?. Ama doğru. Abuk subuk tuvaletleri ise daha da korkunçtu.

Diyeceğim o ki. Akçaya yazık olmuş. Zaten korkunç yapılaşma sahili bitirmiş, bir de bu durum olunca iyice acıdım haline. Turist tabi gelmez gelse ne yapacak?

Saygılar.

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön