View Single Post
Eski 13-06-2009, 02:30   #685
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oğuz alper Mesajı Göster
Ancak sizin de takdir edeceğiniz üzere bir dost sohbetinde bahsedilmiş etkinlik türü internet sitemizde yer almamasına rağmen , ürünümüzün ana etkinlik alanlarındaki imajını etkileyebilecek şekilde seslendirilmemeli diye düşünüyorum.

Forum ortamında gayri ciddi algılama yaratabileceği için özellikle hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.Sevgiler
Sn. Oğuz bey,
Sizden özür diliyorum.
Sonuna kadar haklısınız. Benimkisi işgüzarlık işte.
Ancak,
ROA' ana etkinlik alanlarındaki imajının, yukarıdaki bazı seslendirmelerle olumsuz etkilenebileçeğini düşünmemiştim. Bu konularda daha dikkatli olmam gerekiyor, biliyorum.

ROA9223' ün hakkettiği yeri alacağını biliyorum. Biliyorum çünkü bu benim görüşüm değil. Bu, organik/biyolojik bakterileri bilenlerin görüşü. Ben sadece yarım yamalak akılla bu bilgileri tüketmeye çalışan biriyim. Bu alt yapı ile, işçi/çiftçi/köylü kafasıyla, (şimdilik), bu kadarını becerebiliyorum. Yine de bende bu merak olduğu sürece, bir kaç yüzyıl sonra bilgi tüketiminden, bilgi üretmeye geçeçeğimi de biliyorum.

Ben aslında bir şey bilmiyorum ama bir şey biliyorum o da bir şey bilmeyeşimdir.
(bu söz çalıntıdır, biraz değiştirip kendime maletmeye çalıştım.)

Bak, işte yine ortalama insan ayarını tutturamadım. Bendeki genetik ayarsızlık olabilir. Gen nakli olmadığı sürece ben böyleyim. Beni şimdilik böyle kabul ediniz.

Tekrar özür dilerim.
Sevgiler.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön