Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cumaöğretmen
...
1) Uzman arkadaşlar varsa, bilim insanlığına yakışır bir yaklaşımla,teknik konularda bizleri aydınlatsınlar; 2) Birileri de bu siteyi ticari amaçla kullanıp bizleri yanıltmasınlar.
B5A beni de umutlandırdı. Zeytin ağaçlarına damla sistemiyle vermek istiyorum. Faydası olur mu? Uygulamayı nasıl yapabilirim? Hepimize ve tüm dünya insanlarına temiz bir gelecek diliyor, sorumu yanıtlayacak uzman arkadaşa da şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Sevgili cumaöğretmen, şu anda B5A hakkında kullanımı ve mantığı hakkında konuşacak bir ben varım, cevap verebilecek bunun dışıdna sadece kullananlardır. Sorduğunuz soruların cevapları bu başlıkta verildi aslında ve hatta Toprak TV de yayınlanan yayınlarda da var ve ayrıca sorduğunuz sorunun objektif olmak babında "
Birileri de bu siteyi ticari amaçla kullanıp bizleri yanıltmasınlar. "cümlesiyle beni de kastettiğinizi düşünüp cevap vermedim ki sizi yanıltan ben olmayayım olaki ticari düşünüyorumdur.
Aslında sorduğunuz soruların cevapları bu başlıkta defalarca verildi bende 10 yıl öğretmenlik yaptım ama hem soru sorup hemde cevabı verecek kişilerin konuşmamasını isteyen bir sizi gördüm şahsen ancak bunun B5A'nın heyecanıyla farkına varmadan düşülmüş veya aslında farklı soru sormak istemişte yanlış ifade edilmiş bir durum olarak algılamak lazım diye de düşünüyorum.