Sevdalanmamak mümkün mü arkadaşlar? Daha önceden bulabilseydim bu zamana kadar kimse beni tutamazdı. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu benimkisi. Elimde palmatumların dışında birtane de buergerianum
var aceleye geldiği için bir tane alabildim. bir tane de negundo.
buergerianumlar da sonbaharda göz alıcı kızıllığa bürünüyorlar. aldığım yerde bu şekilde renk değişimine girmiş olanlar vardı.
söyledikleriniz beni sevindirdi. birbuçuk yaşında olan fidanlarıma bu sene artuk bir şey yapmayacağım. baharla birlikte emin olun burada onları da göreceksiniz.
bir tanesini de kendi haline bırakarak; oldukça geniş bir saksıda bonsai kardeşleriyle beraber büyütürüm nasipse. Gerçekten Acerleri budarken bile insanın içi gidiyor

(yapraklarını bile atmaya yürek dayanmayacak) Bursa Botanik parkında çok çeşitli türlerine rastladım. gerçekten çok güzel bir park. yolunuz düşerse şiddetle gitmenizi tavsiye edrim.
Arzu ederseniz Acer Başlığı altında fotoğraflarını da yayınlarım. Değinmeden edemeyeceğim sevdalandığım başka bir tür de betula pendulalardır. onlardan da aynı parkta bolca bulunmaktaydı.