View Single Post
Eski 12-06-2009, 13:44   #386
canannuman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Yalovadan Çınarcığa giderkenki yol üzerinde bir cami var sağ tarafta. Ve ilerisinde sağlı sollu çiçek sera ve satışları var. Çınarcığa yakın yerde kalıyor. Geniş bir yolda değil hatta minübislerin kullandığı yol. Caminin ilerisinde ilk veya 2. sera idi.
500 lira yani 10 tanesi 5 milyona +eşantiyon 1 adet sanırım. toplam 11 adet sardunya sakız vs. karışık aldım. Döndebak çiceği 3 milyon. Büyük boy ceylanlar 3.5 milyon du aşırı gelişmiş dahi olsa birçok mevsimlik çiçek 500 lira ve Sadece 1.000.Tl ye hüsnü yusuf aldım.

Ayrıca Florya sosyal tesislerinde çocuk parkının hemen yanına çiçekçi var orası çok uygun.
10 milyona nefis güller ve 3 milyona saksılı çok hoş çiçek ve papatya - begonya tipi çiçekler ve asma büyük saksıda 10 milyona kucak dolusu açmış petunya, Yerlere kadar sarkan gelin tacı veya duvağı dedi yapraklı bir bitki. Coşmuş kendini saksıdan atmış yapraklar. Birde 10 milyona nefis çiçekleri olan (Borda içinde kırmızı uzun çan) Mum çiçeği vardı. 150 milyon dedi pahalı geldi bana üzeri ufak mandalina dolu bir narenciye çeşidi.

Baahausta (B.Paşa) 30 milyona 2 metreye yakın gül yasemin.
22 milyona kışın yaprak dökmeyen yasemin. 12 milyona normal yasemin, hanımeli vs. Bunların boyuda 1-1.5 metre idi.
5.900 lira mor salkım buldum. Sanırım bonzaiside şahane olur.
Ayrıca Kırmızılı hanımeli vs. vardı.Clematis vardı. sanırım 12 lira idi.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön