View Single Post
Eski 10-06-2009, 21:30   #101
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Hozat, nasıl oldu bilmiyorum ama 'okumayı söktüm' başlıklı mesajınıza uzun bir cevap yazdığımı çok iyi hatılıyorum, ama mesaj nerede?
İki olasılıktan biri, ya dalgınlıkla yanlış başlığa yazdım, ya da yazdım ama göndermedim, ikinci olasılık biraz daha mümkün, bu konuda sabıkam var çünkü

Mesajlarımı yazdıktan sonra mutlaka ön izleme yapıyorum, gödermediğimi unutup başka sayfalara geçtiğimde kaybolup gidiyor.

Harika gelincikler için çok teşekkür ederim, insanları en çok seven, onları şımartmayı bilendir(imza Adalet).
Mümkünse bu çok hoş renkli gelinciğin tohumlarına talibim, bende çok hoş duygular uyandırdı, ifade etmek çok güç.

Bahçenizdeki her bitki çok güzel ve özel, bütün bunlar kendiliğinden olmadı herhalde değil mi?
Birileri ilgilenmiştir, yani gerçekten de hiç ihmal edilmiş bir bahçeye benzemiyor.

Güzel şiirinize bahçemde cevap yazdım, bana not verin, ama ne olur cesaretimi kırmayın, iltimas da geçmeyin, yani, ikisinin ortası olsun(sipariş notu da gördük nihayet)

Yeni fotoğrafları heyecanla bekliyorum diğer arkadaşlarım gibi, kolay gelsin, rüyalarınız bile çiçek koksun.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön