View Single Post
Eski 10-10-2006, 03:17   #307
praecox
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner

Sıkılma konusuna gelince ... Rica ederim, ben size soru sorduğumda cevaplarken sıkılma ihtimaliniz olacağını hiç hesaba katmamıştım. Aklımda olsun.
Asla ben asla cevaplamakdan doğru bildiklerimi öğretmekden hiç de sıkılmam on kez de olsa anlatırım taa ki o birey de anlıyana değin biri anlıyamıyorsa da hatayı kendimde ararım "-ulaşamadım iletişimimi değiştireyim deniyeyim " derim. benim bir de böylesi bir öğretmenlik vasfım var çok da zevk veren hayatıma anlam katan ancak işimin bu olmaması beni kahrediyor.
Önce yurtdışı eğitimimden dolayı burda liseli muamelesine tabii tutulup yeniden univ girme yerleştirme sınavları beni kızdırmadı ancak kırdı. sonra univ hazırlama dershanelerinde part time verdiğim dersler dershanenin değişik komploları dolayısı ile onu da bırakmak zorunda kalsım (meğer dershane sahibi maaş artırımı isteyen meslekdaşıma bak daha ucuza hemde yurtdışından doktoralısını da bulurum istersem şeklindeki bir komplosu imiş. eski meslektaşım ordaki maaşına razı gelince de bana da ihtiyaç kalmadı ancak çocuklar beni pek bi sevmişlerdi zira neyin ne olduğunu nasılını çok iyi anlar idrak eder hale getirilince ilk başlardaki cep telefonu ile kızlara hava atan en arka sıralardaki sert delikanlılar bile cep telefonlarını kapatıp çantalarına atıp anladıkları için konudan aldıkları zevkle cevap verme yarışına girerek dersle ilgilenir olmuşlardı. bu da benim böylesi bir pedagojik formasyonsoz formasyonum... esasen ordan ayrılmam iyi de oldu onların namına çocuklar kimyayı anlayınca öyle bir sever oldular ki onların birer kimya mühendisi olma tehlikesi karşısındaki vebalini üstlenmiş olmam ağır gelirdi bana. bunu onlara yapmadım ya bu iyi oldu onlara.)
neyse...

Kısacası bildiğim konuda sorular varsa doğruları seve seve aktarıcağıma hatda anlaşılmadığı durumlarda ise bıkmadan hatta şimdiki gibi uyukumdan çalarak cevap veriş şeklimi değişik örneklerle süsleyerek anlaşılır kılınarak anlatmayı severim... olmadı halen anlıyan mı var benden çekinmelerine gerek yok sorsunlar bildiğimi öğrendiğim deneyimlerimi bilginize sunarım. yeterki bir kişi dahi olsa konu ile ilgili olsun öğrenmek istesin.
Beni sorularla sıkacağınızı göz ardı edin unutun gitsin yoksa ben üzülürüm.
hatda yazılarımda yanlış anlamalara mahal verecek esprielr de olsa bana alenen forumda veya özelimde yazın doktor bey bana mı bunu dediniz neden dediniz alındım şeklinde açıkça dialog kurabilir de bir birimizi anlarsak ben kendi adıma hedefime ulaşmış oalcağım

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön