View Single Post
Eski 09-06-2009, 22:30   #10
kazim polat
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Arkadaşlar merhaba,
Ben de herkes gibi, öncesinde Kerem Bey'in, şimdilerdeyse Aziz Bey'in "hayal ev" projelerini merakla takip etmekteyim. Gönül istiyor ki Kerem Bey de Aziz Bey'in yaptıklarından etkilenir de, tekrar işe koyulur.
Aziz Bey, gerçekten takdire şayan bir iş çıkarmışsınız. Sizi gerçekten tebrik eder, sevdiklerinizle beraber uzunca bir yaşam geçirmenizi dilerim "hayal evinizde". Verdiğiniz detaylar sıkıntı vermenin aksine, birçok arkadaşın da belirttiği gibi bizleri çok memnun etmekte, lütfen yazılı ve fotoğraflı olarak aktarmaya devam edin, zira sizin ve Kerem Bey'in yaşayıp aktardıkları bizler için birer belgesel niteliğindeler.
Ben de sitedeki birçokları gibi "buralardan kaçıp gitmek, arsa arayışları" seline katılıp, geçen sene başında, yaşadığım ilçe olan Ödemiş'in tarihi ve doğal dokusuyla ünlü Birgi beldesinde 2 dekarlık bir araziye sahip olma şansını yakaladım. Aslında öğretmenim, ama amatörce başladığım fidan işinden elde ettiğim paranın kuruşu kuruşuna tümünü ödeyerek alabildim bu araziyi. Yani "hayal ev"e başlayabilmem için daha önümde ne kadar sene var bilmiyorum, ama Nasrettin Hoca misali yeni fidanları diktik, bekliyoruz. O zamana kadar da içinde oyalanıp, ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim küçük, geçici bir kulübe yapmanın peşindeyim şu sıralarda. Sitemizde de bahsedilen, Avrupa ve Amerika'da yaygın olarak kullanılan "saman balyasından ev" fikrine yoğunlaşmış durumdayım . Umarım harekete geçebilir de, sizlerle paylaşabilirim yapacaklarımı. Sevgi ve selamlarımla...
Kâzım POLAT

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön