View Single Post
Eski 09-06-2009, 17:44   #772
tugo
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 21-07-2007
Ya arkadaşlar, konu tamamen benim bilgi alanım dışında, fakat sayfalarca lehte ve aleyhte ama somut bir netice vermeyen tartışmalar çok garibime gidiyor.

Ben bu konularda kör cahilim ama şu soruları da sormadan edemiyorum:

- B5A nın bir labratuarda test edilmesi çok mu zor ve pahallıdır? Mesela Sn.doğasever EM uygulamanız olduğu için, herhalde şirketinize ait veya çalıştığınız bir labratuarlar vardır.

-Böyle bir test yaptırırsanız soruların bir çoğuna cevap bulmuş olmazmısınız?

-Netten topladığım bilgi kırıntılarına istinaden, bu bileşimin içinde kaç tane, hangi mikroorganizmalar var? Bunlar besi ortamında yaşıyorlarmı?

- B5A nın PH derecesi kaçtır? Faydalı organizmaların yaşamasına uygunmudur?

- Habire çeşitli kokulardan bahsediliyor, bunlar labratuar testlerinde tanımlanamazmı?

Ben ve benim gibi arkadaşlar, çeşitli ürünleri, deniyoruz. Neticede kendimize göre bir kanıya varıyoruz. Ancak Sn.doğasever (lütfen alınmayın, kişisel değil. Şu anda sadece siz
aklıma geldiğiniz için) gibi, konuyla teknik olarak ilgili, hatta doğru veya yanlış, ürün konusunda rakip olma durumunda olan arkadaşların, bence görüşlerini, en azından kendi yaptıkları labratuar testlerine falan dayandırarak savunmaları gerekir.

Lütfen söyleyin bana, bir labratuar testi çok mu pahallı veya netice vermiyecek bir şeymidir? Eğer böyleyse, başlangıçda da belirttim, bütün yazdıklarımı cehaletime verin.

Saygılar

tugo Çevrimdışı   Başa Dön