Alıntı:
'Hukukun en temel ilkelerinden biri Hakkın kötüye kullanılmasının hukukça korunmayacağı ilkesidir.'
|
Sayın Emre Kitiş; Galeriye yüklediğiniz tüm fotoğraflarınızı büyük bir keyifle seyrettim, hakikaten inceden inceye düşünülüp tasarlanmış, üzerinde çalışılmış, verilen isimler bile bu konuda ne kadar titiz olduğunuzu gösteriyor.
Fotoğraf konusunda hakkınızı teslim etmek gerekiyor, ancak, kulis kokan bir durumla karşı karşıya olduğumuzu görüyorum, tanıdığınız veya yakınınız olan bilmem kaç kişi, sırf size destek olsunlar diye üye olmuşlar bu apaçık ortada.
Konu ile yazılan tüm mesajları takip ediyorum, sayın Malina'ya hitaben 'Ben sizin yerinizde olsam' diye başlayan cümleleriniz var, ben de size şunu söylemek istiyorum, ben sizin yerinizde olsam, 'pardon arkadaşlar, bir yanlışlık olmuş, aslında niyetim bu değildi, nasıl düzeltilmesi gerekiyorsa öyle düzeltelim' derdim.
O zaman konu bu kadar uzamazdı, buradan alacağınız birincilikten daha önemli bir şeydi bu.
Görüyorum ki, fotoğraf konusunda sizden öğreneceğimiz çok şey var, biraz tevazu gösterip konunun aydınlığa çıkmasına yardımcı olun lütfen.
Ayrıca fotoğraf çekmenin inceliklerini anlatan bir başlık açın, bakın o zaman hepimizin birincisi siz olacaksınız
Ayrıca sayın Gece den üstte alıntı yaptığım bölüme tüm kalbimle katılıyorum.