Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emre_Kitiş
bana oy verenler olduğu gibi diğer üyelere de oy verenle olsaydı keşke ve herkes oy bahanesiyle çevresindekileri siteye ısındırsaydı eğer amaç daha geniş bir platforma ulaşmak ve paylaşımı artırmaksa ben böyle yapardım. Böylece birileri oy bahanesiyle siteye girer, üye olur, belki sever takipçisi olur ve paylaşım artardı diye düşünürüm.
|
Sayın Emre Kitiş, ağaçlar.net'in 2007 yılından bu yana üyesiyim. Benden çoook daha eski üye arkadaşlarımız var. Yukarıdaki mesajınızın alıntıladığım bölümüne, bu sitenin bir üyesi olarak katılmadığımı belirtmek isterim. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi bu yarışmalar bizler için küçük paylaşımlardır. Ben bir üye olarak tanıştığım insanlara, eşime dostuma, bitki meraklılarına siteden bahsedip, onları üye olmaya teşvik ediyorum. Çünkü yararlanacaklarına ve belki de üyelere faydalı olacaklarına inanıyorum.
Fotoğraflarınıza verdiğiniz emek ortada ve gerçekten güzeller ama kusura bakmayın ben de son mesajları malesef üzüntüyle okudum. Hiç de hakkaniyetli bir durum olmadığını düşünüyorum. ''Oy bahanesiyle siteye girip, sitenin takipçisi olacak ve paylaşım artacak'' diye ne site yönetimimiz ne de üye arkadaşlarımız bu hakkaniyetsiz duruma göz yummayacaklardır. Siz kendi sitenizde tabii ki dilediğiniz sistemi uygulayabilirsiniz.
Sistemlerin açıklarından yararlanıp, fırsatları kendi lehimize çevirmek ne kadar doğrudur acaba?