Suyu tutan 6 yaşındaki kızım SARA bana bademleri sulamaya yardım ediyor.salatalıklarım, ermeni hıyarı (bizde hıta veya acur) yeni sebzelerini tutu3-4cm’lik.ampül domateslerimiz ve diğer domateslerimiz çiçek açtı bir kısmı değişik türden domateslerimin üzerinde tutmuş domatesler.Dev kabak ve diğer kabaklarımız,karpuzlarımız,bamyalarımız, karpuzlar.kavun çeşitleri çok güzel çiçek açtılar.Ayçekirdekleri, fasulyelerimiz çiçek açtı.susamlarımız 6-7cm boyundalar. Haftaya nohut biçmeye gideceğiz ****** cümbür cemat çünkü hasat tamamen elle yapılıyor.tek tek kurumuş nohutları köklerinden çekmek gerekiyor.
Sevgili gece ve dostlar..tarlada bulunan çeşmeden bahsetmiştim size geçen hafta sadece annemle birlikte gitmek zorunda kaldık.su almaya gittim eğildim su şişesini doldurmaya birden bir tıslamayla karşılaştım.kafamı kaldırdığımda benekli gri renkte bir yılanla karşılaştım. Yılandan korkmam ve asla öldürmem öldürenlerede çok kızarım.bana göre çok faydalı bir hayvan türü.tarlada köstebek ve farenin çoğalmasını önlüyor. Her hafta akrep görmeye alıştım.umarım akrep ısırmaz çünkü bir kez ısırdı beni acısı çok kötü. ne akrep ne yılan ve nede 35 derecelik sıcaklık beni bahçemden koparamaz.

resimleri ancak cep telefonumla çekmek zorunda kaldım inanın hiç fırsatım olmuyor tarlada.
çay ve yemek molası dahi ayakta oluyor.
1.resim hıta acur(ermeni hıyarı)çiçekli
2.resim taze fasulyelerim(çiçekli)ve şemsiyemiz sıcaklardan malzemelerimizi koruyor. tabi altında odun ateşinde çay sefası çok güzel oluyor.

3.resim sarı veya kırmızı ampül domatesler.yanlışlıkla tohumlardan çıktı

4.resim ilk kez denediğim 2 haftalık sutut kullandığım biberlerimden bir adedi.çok güzel ve canlı tutuyor su kaybınıda önlüyor.biber suyu çok sevdiğinden ilk kez onda denedim.
5.resim ise dostlardan biri göndermişti.tohum olarak 2 adet tarlaya ektik oda çiçekli birde ismini çıkarsam
sevgili jineop çok haklısınız çok yoruyor doğru ama büyük bir huzurda veriyor.