Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Prensesimin durumu şimdilik iyi, sanırım ilk kez böyle bir durumla karşılaştığım için panik yaptım ve aklıma ilk burası geldiği için hemen sizlere danışmak gereğini duydum. Yazdıklarınız sayesinde de epey bilgi edinmiş oldum kuşlar hakkında
Sefer Bey, resimden anladığıma göre benim minik kızım bir serçe, kiraz kuşuyla hiçbir benzer tarafı yok.
Uçurma konusunda da kararımı verdim, bundan sonraki hayatını bizimle geçirecek onu salamayacağım. Dışarıya karşı çok yabancı, kıra götürüyoruz, montumun kapşonuna giriyor ve asla ordan çıkmıyor sadece kafasını uzatıp dışarıyı seyrediyor, zor bela otların arasına bırakıyoruz biraz börtü böcek yesin, otların tadına baksın diye, yerinden kıpırdamıyor bile

ve bugünlerde havada sürekli atmaca gibi yırtıcı kuşlar görüyorum, çöplükten ayrılmayan martı ve kargalar da hariç, bir lokmada götürürler kızımı bu savunmasız haliyle.

Buna sebep olamam.
Bize de iyice alıştı, şimdi klavyemin üstünde zıp zıp bir o tarafa bir bu tarafa dolaşıp duruyor.

Bizimle 10. ayını geçiriyor bu kadar süre yaşadıysa bundan sonra da sorunsuz yaşar diye düşünüyorum. İnşallah doğru bir karar vermişimdir. Bilginize. Hepinize tekrar ve çok çok teşekkürler.