Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Oğuz Alper
Sn.Güneyerer;
Forumda yazdıklarınız ve Bionemi titizlikle uygulamanız bitkilerinizdeki etkilerini hiçbir çıkarınız olmadan bizlerle paylaştığınız benimsediğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Bahsetmiş olduğunuz bahçıvanlardan forumda da var. Onlar ancak Kükürtlü ilaçlardan , Kumulus tan , Quadristen , Shavitten , oberondan , agremec ten anlarlar . Bionem karşılarına çıktığında aman kekik bu derler .
İşte bu at gözlüğü takmış olan tüm insanlara cavap olarak Tarım Bakanlığımızdan aldığımız Tescil Belgemizi eklemek istiyorum. Tescil Belgesini incelediklerinde Bakterinin adı ve sayısını göreceklerdir.Ama bunların onu görmeside yetmez.
Sözün kısası bu Ülkede Seralara 3 güne 1 zehir atılmaya teşvik edildiği müddetçe Millet olarak hiçbir yere varamayız. Ben göğsümü gere gere agaçlar net de 3 ülkede tescil almış ürünümü sizlere test ettiriyorum.
İsteyen darılsın , isteyen kızsın çıkarlarına da dokunsa Bionem tek başına Fungusit - İnsektisit - Akarisit ve Nematisit görevini organik olarak gerçekleştirmektedir. Bunun haricinde Hümik asitler , köklendiriciler dahil tümünü raftan indiren bir üründür.
Sevgili Güneyerer siz resimde ekleseniz yine bir çamur bulacaklardır. Sağlıcakla kalın.
|
Alıntı:
at gözlüğü takmış olan tüm insanlara
bunların onu görmesi de yetmez.
İsteyen darılsın , isteyen kızsın
çıkarlarına da dokunsa
tümünü raftan indiren bir ürün
yine bir çamur bulacaklardır
|
Oğuz Alper, bu forumda bu tür üslubu onaylamıyoruz.
Lütfen mesajınızı doğru dürüst yazın. Gerekli düzeltmeleri yapın.
İyi olan bir ürün, bu tür tanıtılırsa ürüne yazık oluyor. "
En büyük benim, benden başkası yok!" tavrı çok itici...
Not: Sizinle tartışmayacağımı söylemek isterim.