Bugun isten geldim ve hemen evdeki islerimi hallettikten sonra bahceye attim kendimi. Salataliklarim sari cicekler acmis , fasulyelerim 5 tane olmus marullarim da epey bir gelismisler.Domateslerim 3 tane minik minik yemek icin buyumeyi ve kizarmayi bekliyorlar.Patlicanlarimda bir arpa boy atmislar,carliston biberlerim ise biraz daha serpilmisler.Nasil mutlu oldum anlatamam sizlere. Tek derdim buradaki sincaplar ve tavsanlarla basedemez oldum.Ilk basta butun salataliklarimi yemislerdi ve daha saksilarimdakileri topraga gecirdim ne yapacagim bu yaramazlar ile bilemiyorum. Kirmizi biber doktum etrafina ama burada surekli yagmur yagdigi icin ertesi gun hic bir sey kalmamisti k.biberden feslegen dikmek istiyorum aralarina fakat bulamadim bit tutlu burada..Her aksam gece 12 den sonra bahceyi kontrol eder oldum gecen aksam 4 tane rabbiteler resmen toplanti yapar halde toplanmislar bahcemin etrafina onlari sulayarak kacirmayi basardim cunku ne kadar yaklasirsam yaklasayim kacmiyorlardi

) guleyimmi kizayimmi bilemedim dogrusu.
Burada olmanin guzel yanida bu ama sebze bahceme zarar versinler istemiyorum acikcasi. Onlari buyudugunu gormek onlarla ugrasmak en buyuk zevkim ne kadar yorgun olursam olayim kendimi dinlenmis hissediyorum.
Marullarim epey siklasmis ayirsam biraz karar veremedim dogrusu.
sevgiler