View Single Post
Eski 06-10-2006, 13:09   #52
Ateş Öztan
Ağaç Dostu
 
Ateş Öztan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 500
Bakış açımız bizim yemeklere tepkimizi belirliyor.
Bal yiyorsanız, nasıl elde edildiğini de biliyorsunuzdur. Himç kimse buda nereden çıktı demiyor. Değil mi? Bize göre normal,
Çin de iken alışveriş merkezi içinde çekirdek fıstık satıcılarımız gibi çeşit çeşit çekirge kuruyemişleri! satan satıcılar vardı. Onlarda bu çekirgeleri bizim kabak çekirdeği yediğimiz gibi külahlara koyarak dolaşırken yiyorlardı.
Hadi, gelin, boğaza karşı tuzlu, çifte kavrulmuş çekirge partisi yapalım.

Ateş Öztan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön