View Single Post
Eski 01-08-2008, 11:54   #330
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Uygulama yaparken yoğun olarak koluma döküldü o an için bir şey olmadı hatta sonrada bir şey olmadı, ne bir tahriş nede bir kızarma, olmamasıda gerekirdi öyle de oldu, diyorum abartılar uçmaya başladı hemde çok fazla (İşim bittikten sonra temiz suyla yıkadım tabi).

Bir ara margarinle ilgili bir pps sunusu dolaşıyordu ortalıkta bize plastik yediriyorlar diye, neymiş atom numarası plastiğin atom numarasından bir noksan maddeyi katıyorlarmış diye çok gülmüştüm bu gün preacox'un cevabından sonra aklıma geldi.

Mantıklı cümlelerin arasındaki bilimsel yanlışlar gerçek gibi akıl karıştırıyor. Bu ürün tamamen zirai ilaç/gübre muamelesi yapılıp bir zirai ilaç/gübre muhafaza ortamında ve mümkünse serin bir ortamda bulundurulması gereken bir ürün. Mutfaklarda, banyoda, insan sağlığını tehdit edebilecek ortamlarda saklanmamalıdır ve bunlar zaten herhangi bir organik olsun olmasın zirai materyal için geçerlidir. Mesela şelatlı gübreleri yemeğe tuz olarak katmayın sakın veya şeker gübresini tatlandırıcı olarak kullanmayın, renk versin diye humik asidi kakao niyetine keklere pastalara katmayın hatta ve hatta aşı bıçaı ile ekmek dilimlemeyin budama makası ile pırasa doğramayın.

Normal bir gübreyi nasıl kullanıyorsanız B5A yı da öyle kullanın, çiçek coşturanı nasıl kullanıyorsanız B5A yıda o şekilde kullanın. Haa firma ürünü size satarken kulanım klavuzunu veriyorlar ve gayet geniş açıklamalı şekilde yazmışlar. Kimsenin o klavuza uymak aklına gelmiyormu.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön