Konu: Kanser
View Single Post
Eski 29-05-2009, 22:27   #254
M_GULAN
Ağaçsever

M_GULAN's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2009
arkadaşlar vermiş oldugunuz bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim,hepside bizim saglıgım için önemli bilgiler önemli uyarılar zaman zaman yazılı ve görsel basında bu olaylara deginilmekte .....
fakat bizler herşeyin farkında olmamıza ragmen bir çok şeyi göz ardı ediyoruz bunu anlamış degilim zaten tüpcümüzün getirdigi suyu almasak,bakkalımızın veya marketimizin güneş altındai suyunu almasak,manavımızın satmış oldugu hormonlu gıdaları almasak...
işte o zaman hem kendimiz için hemde gelecekte çoçuklarımız için daha saglıklı bir ortam oluştura biliriz fakat maglesef herşey lafta kalıyor...
ben medikal firmasında çalışıyorum hergün onlarca hastayla muatab oluyorum insan işin içine girince bunları daha iyi anlıyor ben kendi payıma bu yazdıklarımıyapıyorum hatta bagzen satıcılara,bagzen üreticilere tepki veriyorum bir örnek vereyim...
hafta başında izmir kemalpaşa daydım kirazlar boy boy sordum fiyatlarını 1 tl den 10 tl ye kadar kirazlar degişiyor neden böyle dedim cinsinen dediler peki hayvansal gübremi kullanıyorsunuz diye sordum adam ne cevap versin olurmu öyleşey dedi ozaman ürünün boyu ufak oluyormuş fiatı düşük oluyormuş diye cevap verdi tabi dayanamayıp adama kızdım ...
kısacası herşey bizlerin elinde arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim...

M_GULAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön