View Single Post
Eski 29-05-2009, 21:21   #11
envor
Ağaç Dostu

envor's Avatar

Giriş Tarihi: 05-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sebebini çok merak ediyorum. NOT: Bu fidem diğerleri gibi Sn Envor beyden gelen fide. (belki ilgisini çekeriz )
Bu kelimelerde sitem mi var?

Ama haklısınız. Konu açılmışken, birazda vaktim varken, hemen konuya açıklık getireyim

İşlerimin yoğunluğundan dolayı foruma sadece akşamları girebiliyorum. Evi taşıdık, ama interneti daha taşıyamadık Önümüzdeki hafta inşallah bağlanır. Şu an olduğu gibi bilgisayar omzumda size ulaşmak için gerçekten uğraşıyorum, adım beleşçiye çıkacak, ondan korkuyorum Her neyse, özelden çok mesaj geliyor, forumda sorulması gereken bir konu hakkında mesaj gelmişse cevap yazamıyorum. Forumda cevaplarsak herkes öğrenir değil mi? Tabi ki foruma uğramaya zaman bulursak forumda da sorulan soruları mümkün olduğunca cevaplamaya çalışıyorum, uzun uzadıya anlatılacak bir konuysa yarına bırakıyorum, e tabi ki yarın olunca diğer mesajların içinde kaybolup gidiyor. Ama zaman buldukça geriye dönük forum sayfalarını okuyorum, cevap vermediğim mesajları görünce hemen cevabını yazıyorum. Forumu incelerseniz örneklerine rastlarınız

Yani demem o ki; Cevap veya yorum yazamamışsam, mutlaka işler yoğundur, gözden kaçmıştır, şahsi bir durum yoktur, geriye dönük mutlaka (belki biraz geç olacaktır) cevaplanacaktır. Bu açıklamayı neden mi yaptım? Bir arkadaşımızdan sitem dolu e-mail aldımda ondan. Kendisine hiç kızgınlığım yok, hakveriyorum, büyük bir hevesle bir işe kalkışmış, heyecenla cevap bekliyor. Haklı Durum bu yani, ama ileriki günlerde inşallah daha aktif olacağım.
Her neyse çenem düştü yine.

Sayın soilles, domatesinizin akşam olunca yapraklarını kapatması normal bir durum, çünkü onun için artık şekerleme vakti Benim çoçuklarda da durum aynı. Sadece diğer tekniklerle yetişmiş domateslere göre biraz daha fazla kapatıyor yaprakları, onunda sebebide köklerin sürekli suyun içinde olmasından.

şiiştt, sessiz olun çoçuklar uyuyor

Düzenleyen envor : 12-06-2009 saat 22:43
envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön